Posted on

Mand slikker fisse slik min kusse

mand slikker fisse slik min kusse

Når man slikker fisse, skal man virkelig tænke på kvindens kusse som en blomst. Den starter som en lille knop, der langsomt skal folde sig ud. Hvis man piller bladene for hurtigt fra hinanden, går den i stykker. Fisseslikning er en genial måde at få knoppen til at åbne sig af sig selv på. Og når blomsten er helt sprunget ud. Jeg har ikke brug for at være en sex helt. Men brug for at føle mig som en mand igen. En mand der faktisk kan holde mere end 5 minutter. Min kone har flere gange snakket om at experimentere med en trekant. Men bare tanken om det gør mig nervøs for kan jeg ikke holde til min kone hvordan skulle jeg så kunne holde til to. De fleste kvinder elsker at blive slikket, derfor har jeg samlet et par gode råd til at hjælpe jer mænd bedre på vej. Elsk hendes yoni, fisse, kusse. Nøglen til at blive god til at slikke fisse er, at du kan lide det. Hvis du elsker kvinder, så tænk på deres yoni som det lækreste, du overhovedet kan smage på, lugte til og kysse på.

Mand slikker fisse slik min kusse - Nils

Jeg kan ikke styre hvornår jeg skal komme, så derfor allerede inden min kæreste og jeg begynder at have sex, tænker jeg på hvor lang tid jeg nu mon kan holde denne gang, hvor jeg samtidig ved at det ikke er særlig længe jeg kan sex sm private porno, og det irriterer mig grænseløst. Er igang med skilsmisse. Jeg heldigvis så heldig at der ikke går længe før jeg er klar igen, så jeg kan ofte bare stimulere hende på andre måder indtil jeg er klar igen. Jeg ser meget frem til at lære nogle redskaber til hvordan jeg kan styre denne energi.

Mand slikker fisse slik min kusse - vinder hver

Hun skal aldrig være helt sikker på, hvordan jeres samleje bliver. Jeg husker fra vores første tid hvor vi elskede meget mere end nu, at jeg kunne holde længere. Snuse ind og sige: mand slikker fisse slik min kusse Langt de fleste af de kvinder jeg har været sammen med foretrækker ordet kusse. Nogle få kan lide ordet fisse. Den sidste jeg var sammen med sagde. åh ja slik min fisse!' Så jeg må da gå ud fra hun synes det er ok at jeg omtaler hendes kønsdele som 'fissen'?? MVH Tomas O. Hvordan man slikker en. "Grown men should not be having sex with prostitutes unless they are married to them" Joan. De fleste kvinder elsker at blive slikket, derfor har jeg samlet et par gode råd til at hjælpe jer mænd bedre på vej. Elsk hendes yoni, fisse, kusse. Nøglen til at blive god til at slikke fisse er, at du kan lide det. Hvis du elsker kvinder, så tænk på deres yoni som det lækreste, du overhovedet kan smage på, lugte til og kysse på.

0 thoughts on “Mand slikker fisse slik min kusse

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *